tisdag 13 december 2011

Adventskalender paket 11, 12 & 13

Glad lucia på er!

Någon som är nyfiken på vad jag fått i min kalender de senaste dagarna?
Den 11:e fick jag mig en huvud massage mockagäng och ett gott skratt. Vilken lustig mackapär! Jag ska väl erkänna att jag inte använt den ännu. Men jag ska ge den en chans, jag lovar!
Den 12:e fick jag två godisstänger. Och ni vet ju vad jag tycker om godis, mums! (men faktiskt, tro det eller ej, chokladlinserna är orörda i sin förpackning, än så länge)
Men åter till dessa godisstänger. Jag undrar, har min hemliga vän en "crush" på mig? "you and me -the perfect two" Eller så var väl tanken att jag skulle dela med mig av godiset till Jocke. Vi får väl se hur det bli med den saken. ;-) (det är inte det att jag är snål, utan att när det kommer till godis kan jag vara väldigt kvick)

Och i dag fick jag ett anteckningsboki glada fina färger. Perfekt, har saknat ett bra block att skriva upp bra saker i. Tex hade jag behövt ett för ett tag sedan när jag stickade en socka och frångick mönstret lite framme i tån. Detta kommer jag ihåg tänkte jag. Men hade jag haft detta block då hade jag skrivit upp hur jag gjorde, så hade jag sluppit fundera nu när jag flera månader senare tog fram denna stickning igen. Så denna anteckningsbok var ju perfekt. Den ska bli min bok där jag antecknar sånt som har med stickning, virkning och sömnad att göra.

Fortsatt trevlig lucia på er!

2 kommentarer:

  1. Hur mycket tyg har du? Eftersom tyget är 180 brett så fick jag ut en klänningen på en halvmeter. Det är en ballongmodell så det går mycket tyg till kjolen. Hängsleklänning kanske det skulle räcka till båda dina tjejer?

    SvaraRadera
  2. Ja, det är ju brett. Har nog 70 eller 80 cm. Tänkte också på det sen att kjol borde det ju räcka till. Kanske någon hängsle variant.
    Eller så kör jag på byxor ändå. Ska kika lite mönster och mäta lite tror jag.

    SvaraRadera