onsdag 18 januari 2012

Syskon matchning

Fånigt, eller gulligt? Ja, där får ni tycka vad ni vill, jag kan inte bestämma mig själv vad jag tycker. Så länge det ändå är så stor skillnad i storlekar så tycker jag på nått vis ändå att det är ok.

Denna gång har jag sytt två byxor i mjukt och skön hilcor mudd och velour. I fickorna finns giftig flugsvamp från michas stoffecke. En härlig kombination!

Mönstret är omarbetade från Ottobre, "Highjump" (stl 110) och "City Mouse (stl 74). Det är samma ändringar som i julbyxorna, men denna gång har jag lagt på fickorna på båda byxorna och puffat till de stora byxorna lite mer nertill, samt kortat av dem båda någon cm. Hight-jump byxorna har fickor i orginal, men jag tycker dessa fickor är snyggare.
Och vet ni? Jag lyckades komma ihåg storlekslapp i båda byxorna. Hurra för mig!Här är tröjan med traktorer som Alice besällde. Det är ett mönster från Ottobre 6/2010, samma som jag använt förr. Nytt är sprundet, och att det är kantband i stället för halsmudd. Här valde jag medvetet att få fler helikoptrar mitt fram på tröjan, på lillasysters body kom de bak i stället.
Så nu har jag sytt en hel del som syskonen kan matcha med varann. Kanske dags att sy nått med induviduellt i stället?
På tur står en bodysuit till lillasyster, och där kan jag lova att storasyster inte får en hon också!

2 kommentarer:

  1. Wow jättesnygga! Önskar jag kunde sy så fina barnkläder till Melvin och lillasyster!

    SvaraRadera
  2. Snygga! Älskar grönt och rosa ihop!

    SvaraRadera