fredag 1 februari 2013

Vilken härlig dag!

I dag har solen skinit och det var så underbart ute. Jag riktigt njöt av solens strålar när jag var ute med hunden nu på eftermiddagen.

Med mig ut hade jag kameran, och passade på att fota en body ute i trädgården. Denna body ska bli en  present till en liten tjej som föddes i augusti. Det är tänkt att den ska passa till sommaren, och därför valde jag att sy just denna somriga body. Mönstret kommer från Ottobre design 3/2011 och jag har sytt den i tyg från Ohlssons och kantat med interock från JNY. Jag har länge sneglat på detta mönster och velat sy den. Äntligen blev det av, och den är ju bara så söt! Men tyvärr, tyvärr, insåg jag för sent, att detta är endast en sommar body. Eftersom man knäpper den som man gör, knäpper man ihop kjoldelen med nederdelen på bodyn vid högra framstycket, vilket gör att man inte kan ha den till legging/byxor. Synd. Men man kanske kan strunta i att knäppa den knappen så kanske det funkar ändå.


Bjuder även på en bild på min fina goa, underbara Mozart, gamla gubben som blir 10 år om en dryg månad. 

2 kommentarer:

  1. Förlåt, jag glömde svara på hur jag kantade vuxentoppen. En remsa av samma tyg som toppen, vik den dubbel och pressa. Sy på den räta mot räta mot toppen ringning. Sticka ner med kedjesömmen på coverpron. Enkelt och snyggt!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack. Ja det låter som ett bra sätt. Enkelt och snyggt som du säger. :)

      Radera