fredag 12 oktober 2012

The Honey Blouse

För ganska läge sedan hittade jag ett mönster på Etsy. Det var till denna blus - "The honey Blouse" från "make it perfect" Men det tog bra lång tid innan jag klickade hem mönstret. Men i bland är det så, tygval mm måste få mogna fram.
Denna blus var ganska enkel att sy. Och jag är nöjd med resultat i stort. Måste nog bara fixa en söm lite vid övergången från själv blusen till skärpet.
Det är mycket jag gillar med denna blus.
Jag gillar det "skruvade" utseendet på ärmslut och halslinning. Jag gillar att det är en rymlig variant, älskar skärpet och längden på ärmarna. Jag tycker faktiskt att det blev en riktigt snygg vardagsblus. Känner på mig att den kommer användas en hel del framöver.
Tyget kommer från karinottilia och är ett Cori Dantini tyg. Jag valde tyget mycket eftersom det liknade det på framsidan av mönstret. Sen är det tyvärr kanske inte min bästa färg att bära- men det ignorerar jag.
Mönstret köpte jag som sagt på Etsy, bara söka på namnet om du är intresserad.

Själv slapp jag att vara med på bild denna gång. Har ingen fotograf hemma, bara en stackars liten febrig tjej som sover bredvid mig i soffan. Därför bloggar jag från telefonen och om du får lägga huvudet på sned för att se bilderna är det därför. (ska ordna det nästa gång jag knäpper igång datorn.)

1 kommentar:

  1. Ursnygg! Det där mönstret måste jag införskaffa.

    SvaraRadera